Κυπριακό: Σε εξέλιξη η κατ' ιδίαν συνάντηση Ολγκίν-ΠτΔ
Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

"Ζούσε πάντα στο σπίτι του, αλλά κόλλησε την Covid και η κατάσταση επιδεινώθηκε. Του έδωσαν οξυγόνο, έκαναν τα αδύνατα δυνατά, όμως τι περιμένετε... στα 112 χρόνια του..." είπε η Νικόλ Μπουαρόν, η μοναχοκόρη του.
Ο Μαρσέλ Μες γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 1909 και εδώ και δεκαετίες ζούσε μόνος στο σπίτι του, μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, όταν χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο.
Ήταν πρώην οδηγός ασθενοφόρου και είχε χηρέψει από το 1998. Ο Μες έγινε ο γηραιότερος Γάλλος στις 5 Οκτωβρίου, μετά τον θάνατο του Ζιλ Τεομπάλντ, ενός πρώην λιμενεργάτη και ψαρά από τη Μαρτινίκα.
Πηγή: KYΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




