Δυο χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας συνεχίζουν τα πρόστιμα - Πόσοι πολίτες καταγγέλθηκαν το τελευταίο 24ωρο

Δυο χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας συνεχίζουν τα πρόστιμα - Πόσοι πολίτες καταγγέλθηκαν το τελευταίο 24ωρο

Η Αστυνομία προέβη το τελευταίο 24ωρο σε συνολικά 12 καταγγελίες, 9 πολιτών και 3 υπεύθυνων υποστατικών για παραβίαση μέτρων κατά του κορωνοϊού, ενώ διενεργήθηκαν 2232 έλεγχοι παγκύπρια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας.

 
Συγκεκριμένα στη Λευκωσία έγιναν 993 έλεγχοι και καταγγέλθηκε ένα υποστατικό και δύο πολίτες, στη Λάρνακα έγιναν 502 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες. Επίσης, στην Λεμεσό  έγιναν 165 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν δύο υπεύθυνοι υποστατικών και 4 πολίτες, ενώ στην Πάφο μετά από 124 ελέγχους δεν έγινε καμία καταγγελία.
 
Στην Αμμόχωστο έγιναν 281 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν δύο πολίτες, ενώ στη Μόρφου δεν έγινε καμία καταγγελία μετά από 68 ελέγχους.
 
Ακόμα, η Λιμενική πραγματοποίησε 2 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία και η Τροχαία προέβη σε 97 ελέγχους με μια καταγγελία πολίτη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΕΞ: «1.200 τόνοι βοήθειας από Κύπρο αναμένουν την αποστολή στη Γάζα»

ΥΠΕΞ: «1.200 τόνοι βοήθειας από Κύπρο αναμένουν την αποστολή στη Γάζα»

Την ελπίδα ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα, μέσω του σχεδίου Αμάλθεια της Κυπριακής Δημοκρατίας, εξέφρασε την Παρασκευή ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος.