Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Συγκεκριμένα στη Λευκωσία έγιναν 993 έλεγχοι και καταγγέλθηκε ένα υποστατικό και δύο πολίτες, στη Λάρνακα έγιναν 502 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες. Επίσης, στην Λεμεσό έγιναν 165 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν δύο υπεύθυνοι υποστατικών και 4 πολίτες, ενώ στην Πάφο μετά από 124 ελέγχους δεν έγινε καμία καταγγελία.
Στην Αμμόχωστο έγιναν 281 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν δύο πολίτες, ενώ στη Μόρφου δεν έγινε καμία καταγγελία μετά από 68 ελέγχους.
Ακόμα, η Λιμενική πραγματοποίησε 2 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία και η Τροχαία προέβη σε 97 ελέγχους με μια καταγγελία πολίτη.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις