Ποια κοπέλα αποχώρησε από το The Bachelor - Έγινε έξαλλη με τον Αλέξη Παππά

Ποια κοπέλα αποχώρησε από το The Bachelor - Έγινε έξαλλη με τον Αλέξη Παππά

Κόκκινο χτύπησε απόψε η αγωνία στο The Bachelor καθώς στην βίλα είχαν απομείνει οι τέσσερις κοπέλες που κέρδισαν περισσότερο την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Χθες το βράδυ, ο Αλέξης γνώρισε τους γονείς των κοριτσιών, που τον πέρασαν από κόσκινο, καθώς ήταν επιφυλακτικοί και δεν ήθελαν να ακούσουν άλλα λόγια αλλά να δούνε πράξεις. Η γνωριμία του Αλέξη με τις οικογένειες των κοριτσιών άλλοτε είχε καλό αποτέλεσμα κι άλλοτε έληξε άδοξα. Άννα, Αθηνά NY, Ιζαμπέλα και Γιώτα έπαιξαν τα τελευταία τους χαρτιά για να φτάσουν έως την τελική επιλογή του Bachelor. Ωστόσο μία από τις κοπέλες δεν τα κατάφερε.

Σε μία από τις πιο σημαντικές Τελετές των Ρόδων, ο Αλέξης Παππάς πήρε με αρκετή δυσκολία την απόφασή του κι αποφάσισε να αποχωρήσει από την βίλα, η Ιζαμπέλα. Η ίδια δεν το άφησε να πέσει κάτω κι είπε: «Αλέξη μου η ζωή είναι οι επιλογές που κάνουμε κι εσύ μόλις έκανες την λάθος. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε. Το ήξερα βαθιά μέσα μου ότι δεν είναι ο πραγματικός έρωτας. Ο έρωτας είναι έξω… Λυπάμαι το ψέμα νίκησε. Ο αδερφός μου έπεσε μέσα, δεν ταιριάζουμε καθόλου.»

Άννα, Αθηνά NY και Γιώτα. Ποια θα καταφέρει να βρεθεί πρώτη στην καρδιά του Bachelor;

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.