Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε στο Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε στο Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αποτέλεσε «μεγάλο γεγονός» πέρσι, τέτοιον καιρό, η φωταγώγηση του Μεσαιωνικού Κάστρου Λάρνακας, μετά την αποπεράτωση των εργασιών ανακαίνισης του ιστορικού κτίσματος.

Ένα χρόνο μετά, όμως, παρατηρείται πρόβλημα στην φωταγώγηση του Κάστρου περιμετρικά, στον εξωτερικό του χώρο, εξού και τις τελευταίες μέρες επικρατεί… το απόλυτο σκοτάδι για τους περαστικούς που διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο. Και είναι κρίμα, ένα τόσο σπουδαίο αρχαίο μνημείο, το οποίο δεσπόζει του παραλιακού μετώπου της πόλης μας, να μην φωταγωγείται τα βράδια.

Οι αρχές της Λάρνακας καλούν το Τμήμα Αρχαιοτήτων, που είναι αρμόδιο για την φωταγώγηση του Κάστρου, να μεριμνήσει ώστε να αποκατασταθεί το συντομότερο η βλάβη και το Κάστρο να φωταγωγηθεί και πάλι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Όπλα είπα λέω 

Όπλα είπα λέω