Σεισμός στην Κρήτη έντασης 4,1 Ρίχτερ

Σεισμός στην Κρήτη έντασης 4,1 Ρίχτερ

Σεισμός σημειώθηκε στην Κρήτη ο οποίος έγινε αισθητός κυρίως στο Λασίθι.

Η νέα σεισμική δόνηση καταγράφηκε στις 5.43 τα ξημερώματα και είχε ένταση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρό του ήταν στα 65 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά της Ζάρκου ενώ το εστιακό του βάθος υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα.

Πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE