Ξένια Κωνσταντινίδου: Αποχαιρετά την καθηγήτρια της, Ροζίτα Σώκου! (Φώτου)

Ξένια Κωνσταντινίδου: Αποχαιρετά την καθηγήτρια της, Ροζίτα Σώκου! (Φώτου)

Αποκλειστικές δηλώσεις στο LifeNewscy

Σε ηλικία 98 ετών έφυγε απ’ τη ζωή η Ροζίτα Σώκου, η οποία μάλιστα πριν από λίγες ημέρες είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με κορωνοϊό.

Μάλιστα την ανακοίνωση του θανάτου της έκανε η κόρη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η Ροζίτα Σώκου υπήρξε μια από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες της Ελλάδας, ενώ ήταν μια από τις πρώτες Ελληνίδες γυναίκες δημοσιογράφους. Άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με την κινηματογραφική κριτική το 1946, με τις δηλώσεις της κατά καιρούς να μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.