Χειροπέδες σε 55χρονο που ανέβασε εικόνα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού

Χειροπέδες σε 55χρονο που ανέβασε εικόνα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού

Στη σύλληψη 55χρονου κατοίκου Πάφου, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με νέα διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορίες, που λήφθηκαν μέσω Europol, σύμφωνα με τις οποίες συγκεκριμένος χρήστης του διαδικτύου είχε ανεβάσει μέσω του λογαριασμού του, σε ηλεκτρονική υπηρεσία αποθήκευσης δεδομένων, πέντε αρχεία εικόνας σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

Από τις εξετάσεις του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι ο ύποπτος λογαριασμός, ανήκει στον 55χρονο. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Στην κατοχή του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ μετά από έρευνα στην οικία του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Όλα τα κατασχεθέντα τεκμήρια θα τύχουν επιστημονικών εξετάσεων.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.