Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Μεταβαίνει στις Βρυξέλλες

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Μεταβαίνει στις Βρυξέλλες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί αύριο, Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου, για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης και στη Σύνοδο Κορυφής των Αρχηγών Κρατών ή Κυβερνήσεων των χωρών μελών της ΕΕ, που θα πραγματοποιηθούν στις 15 και 16 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα.

Ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις 16 του μηνός, είναι ο ευρωπαϊκός συντονισμός για την αντιμετώπιση της πανδημίας, οι τιμές ενέργειας, οι εξωτερικές σχέσεις της ΕΕ, το μεταναστευτικό και ζητήματα ασφάλειας και άμυνας της ΕΕ.

Στο περιθώριο των αυριανών εργασιών που αφορούν την Ανατολική Εταιρική Σχέση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει στις 8 μ.μ. (ώρα Κύπρου), συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Αρμενίας κ. Nikol Pashinyan.

Τη συνάντηση θα απασχολήσουν, μεταξύ άλλων, οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κρίση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Αρμενίας.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύει στις Βρυξέλλες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μάριος Πελεκάνος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE