Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Απτά αποτελέσματα από την κυβερνητική πολιτική για το Στεγαστικό
Η πολιτική της Κυβέρνησης για το Στεγαστικό, ανέφερε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στηρίζεται σε ένα ολοκληρωμένο πλάνο και υπάρχουν απτά αποτελέσματα.

Ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις 16 του μηνός, είναι ο ευρωπαϊκός συντονισμός για την αντιμετώπιση της πανδημίας, οι τιμές ενέργειας, οι εξωτερικές σχέσεις της ΕΕ, το μεταναστευτικό και ζητήματα ασφάλειας και άμυνας της ΕΕ.
Στο περιθώριο των αυριανών εργασιών που αφορούν την Ανατολική Εταιρική Σχέση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει στις 8 μ.μ. (ώρα Κύπρου), συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Αρμενίας κ. Nikol Pashinyan.
Τη συνάντηση θα απασχολήσουν, μεταξύ άλλων, οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κρίση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Αρμενίας.
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύει στις Βρυξέλλες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μάριος Πελεκάνος.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




