Οικογενειακή τραγωδία στο Κιλκίς: Πατέρας σκότωσε τον γιο του με καραμπίνα

Οικογενειακή τραγωδία στο Κιλκίς: Πατέρας σκότωσε τον γιο του με καραμπίνα

Οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε το πρωί της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου στο Κιλκίς. Ο πατέρας σκότωσε το ίδιο του το παιδί στο χωριό Ρύζια στο Κιλκίς.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ένας 71χρονος πυροβόλησε τον 43χρονο γιο του με καραμπίνα στην κοιλιακή χώρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 8:20. Αμέσως μετά τον πυροβολισμό ο 71χρονος τηλεφώνησε στην Αστυνομία και είπε: «Σκότωσα τον γιο μου στο σπίτι». Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στο σημείο περιπολικό της Αστυνομίας και συνέλαβε τον δράστη.

Ο 71χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Κιλκίς και δίνει κατάθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE