Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός στραγγάλισε το 7 ετών κοριτσάκι του

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός στραγγάλισε το 7 ετών κοριτσάκι του

Σε κατάσταση σοκ είναι η τοπική κοινωνία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης από το έγκλημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας πατέρας στραγγάλισε το 7χρονο κοριτσάκι του.Οπως μεταδίδει το thestival.gr o δράστης είναι αστυνομικός και υπηρετούσε στις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο προσπάθησε να κρατήσει το κοριτσάκι στη ζωή, αλλά ήταν πλέον αργά.

Γείτονες αναφέρουν ότι ο 47χρονος παιδοκτόνος δεν είχε δώσει δικαιώματα, αλλά φαινόταν να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Τις τελευταίες δέκα ημέρες, μάλιστα, αναφέρουν ότι τα πατζούρια του σπιτιού ήταν κλειστά.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE