Οδηγός παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε δύο πεζούς στην Ελλάδα - Αναζητείται από τις Αρχές

Οδηγός παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε δύο πεζούς στην Ελλάδα - Αναζητείται από τις Αρχές

Δύο άνθρωποι περίπου 35 ετών έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα της Κυριακής στο Αιγάλεω ξημερώματα Δευτέρας όταν παρασύρθηκαν από όχημα στη Λεωφόρο Κηφισού.

Συγκεκριμένα, το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 02.40 της Δευτέρας σε παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, όταν όχημα αγνώστων στοιχείων παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο πεζούς και στη συνεχεία τους εγκατέλειψε στον τόπο του δυστυχήματος.

Οι Αρχές, όπως αναφέρει το MEGA, αναζητούν υλικό από τις κάμερες των γύρω καταστημάτων ενώ κομβική είναι η μαρτυρία ενός καταστηματάρχη της περιοχής που φαίνεται ότι ήταν παρών στο ατύχημα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.