Την εφαρμογή των ΜΟΕ συζήτησαν οι διαπραγματευτές σύμφωνα με τον Μπουρτζιού

Την εφαρμογή των ΜΟΕ συζήτησαν οι διαπραγματευτές σύμφωνα με τον Μπουρτζιού

Την εφαρμογή των ΜΟΕ τα οποία ανακοινώθηκαν στην τελευταία συνάντησή τους οι ηγέτες συζήτησαν χθες για τρεισήμισι και πλέον ώρες οι δύο διαπραγματευτές, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Τ/κ ηγέτη, Μπαρίς Μπουρτζιού.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε δηλώσεις του στον Μπαϊράκ, ο κ. Μπουρτζιού ανέφερε ότι οι διαπραγματευτές έδειξαν κατανόηση για τις αναγκαίες τεχνικές προετοιμασίες για την επιτάχυνση της διαδικασίας και παραμένουν δεσμευμένοι με την πολιτική βούληση που προέβαλαν οι ηγέτες.

Πρόσθεσε επίσης ότι οι διαπραγματευτές εξέτασαν διάφορες μεθοδολογίες προκειμένου να λειτουργούν ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά. Οι διαπραγματευτές θα συναντηθούν και πάλι αύριο, Τετάρτη και την Παρασκευή, 12 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Στην ανάγκη για ενότητα στους κόλπους της ΕΕ καθώς και στο Ουκρανικό αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην Έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE