Τρεις νεκροί και 175 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Τρεις νεκροί και 175 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Τρεις ακόμα άνθρωποι απεβίωσαν στα κατεχόμενα, ενώ εντοπίστηκαν 175 νέα περιστατικά κορωνοϊού.

Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το "υπουργείο υγείας" σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν 25914 τεστ μέσα από τα οποία εντοπίστηκαν 175 κρούσματα. Ανακοινώνει, επίσης, τρεις θανάτους από Covid-19.

Τα 40 περιστατικά αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 135 είναι μεταδόσεις στην κοινότητα από τις οποίες οι 47 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 48 στην Κερύνεια, 25 στην Αμμόχωστο, 9 στο Τρίκωμο, 5 στη Μόρφου και 1 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών ανέρχεται σε 32148 και των θανάτων σε 121.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE