Πόσοι μπήκαν τον Νοέμβριο στην κυβέρνηση – Πρώτοι σε ποσοστό οι εκπαιδευτικοί

Πόσοι μπήκαν τον Νοέμβριο στην κυβέρνηση – Πρώτοι σε ποσοστό οι εκπαιδευτικοί

Η απασχόληση στην Κυβέρνηση τον Νοέμβριο του 2021 αυξήθηκε κατά 214 άτομα (0,4%) σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020 και έφτασε τα 53.018 άτομα.

Στο μόνιμο προσωπικό παρατηρείται μείωση κατά 655 άτομα (-2,4%), από 26.916 σε 26.261 άτομα. Στο έκτακτο προσωπικό παρατηρείται αύξηση κατά 1.003 άτομα (5,7%) φθάνοντας τις 18.461 σε σχέση με 17.458 άτομα τον Νοέμβριο του 2020.

Σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2020 παρατηρείται αύξηση στο προσωπικό της Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (1,7%) και στο προσωπικό των Δυνάμεων Ασφαλείας (1,0%) ενώ παρατηρείται μείωση στο προσωπικό της Δημόσιας Υπηρεσίας (-0,1%).

Στο μόνιμο προσωπικό παρατηρείται μείωση και στις τρεις κατηγορίες, με την μεγαλύτερη να παρουσιάζεται στο προσωπικό της Δημόσιας Υπηρεσίας (-3,1%). Αντιθέτως, στο έκτακτο προσωπικό παρατηρείται αύξηση και στις τρεις κατηγορίες με το προσωπικό της Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας να παρουσιάζει την μεγαλύτερη (7,8%).

Σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2021, παρατηρείται αύξηση στο προσωπικό της Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (0,9%) ενώ παρατηρείται μείωση στο προσωπικό των Δυνάμεων Ασφαλείας (-0,4%) και στο προσωπικό της Δημόσιας Υπηρεσίας (-0,1%). Στο μόνιμο προσωπικό παρατηρείται μείωση και στις τρεις κατηγορίες, με την μεγαλύτερη να παρουσιάζεται στο προσωπικό της Δημόσιας Υπηρεσίας (-0,3%). Στο έκτακτο προσωπικό παρατηρείται αύξηση στο προσωπικό της Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (2,8%) και στο προσωπικό της Δημόσιας Υπηρεσίας (0,3%) ενώ παρατηρείται μείωση στο προσωπικό των Δυνάμεων Ασφαλείας (-0,5%).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE