«The Voice»: Αυτοί είναι οι τέσσερις Κύπριοι που πέρασαν στον ημιτελικό! (Βίντεο)

«The Voice»: Αυτοί είναι οι τέσσερις Κύπριοι που πέρασαν στον ημιτελικό! (Βίντεο)

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου ο μεγάλος τελικός

Το 2ο και τελευταίο επεισόδιο των live Cross Battles απολαύσαμε το βράδυ της Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, με τους 16 συνολικά διαγωνιζόμενους να προχωρούν στον μεγάλο ημιτελικό του Σαββάτου, 18 Δεκεμβρίου.

Το τηλεοπτικό κοινό έδωσε το εισιτήριο στον ημιτελικό σε οκτώ φωνές από το πρώτο Cross Battle και σε ισάριθμους διαγωνιζόμενους από το δεύτερο Cross Battle.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.