Άμεση ανάγκη για βοήθεια: Οικογένειες με παιδάκια κοιμούνται στο κρύο - Χρειάζονται σόμπες

Άμεση ανάγκη για βοήθεια: Οικογένειες με παιδάκια κοιμούνται στο κρύο - Χρειάζονται σόμπες

Η πανδημία άλλαξε τις οικονομικές καταστάσεις αρκετών οικογενειών στην Κύπρο.

Φέτος για ακόμα μια χρονια σύμφωνα με την εθελοντική σελίδα "Προσφέρω απλόχερα/Κύπρος", υπάρχει μεγάλη ανάγκη για άπορες οικογένειες σε σόμπες.

Αρκετές είναι οι οικογένειες με παιδιά αυτές τις κρύες μέρες που δεν εχουν κάτι να τους ζεστάνει το χώρο που μένουν. Μέσα απο την σελίδα και εκ μέρους δυο εκ των διαχειριστών της σελίδας, Σάλλυς Παναγιώτου και Έλενας Πέτρου, παρουσιάζεται και η άλλη πλευρά της Κύπριακής κοινωνίας, αυτής που βιώνουν αρκετοί συνάνθρωποι μας, οι οποίοι δεν διαθέτουν τα βασικά για επιβίωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.