Ελλάδα: Έχουν ήδη προγραμματιστεί 28.000 ραντεβού για εμβολιασμό παιδιών 5-11 ετών

Ελλάδα: Έχουν ήδη προγραμματιστεί 28.000 ραντεβού για εμβολιασμό παιδιών 5-11 ετών

Περίπου 28.000 ραντεβού έχουν προγραμματιστεί για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών από την Παρασκευή το πρωί που άνοιξε η πλατφόρμα μέχρι και χθες το βράδυ, δήλωσε ο υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης της χώρας Γιώργος Γεωργαντας στο Open.

Για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών ανέφερε ότι την στιγμή που ανακοινωθήκαν τα νέα μετρά ήταν 520. 000 και ήδη οι περίπου 100. 000 από αυτούς είτε έχουν εμβολιαστεί είτε έχουν προγραμματίσει το εμβόλιο τους.

Για την τρίτη δόση τόνισε ότι αυτή τη στιγμή έχουν ήδη πραγματοποιηθεί περίπου 2.250.000 εμβολιασμοί και έχουν προγραμματιστεί πάνω από 1.500.000 που σημαίνει ότι περίπου 3.800.000 από τους δικαιούχους, είτε έχουν πραγματοποιήσει την τρίτη δόση είτε την έχουν προγραμματίσει, ποσοστό που αντιστοιχεί σε πάνω από το 65% του συνολικού αριθμού των δικαιούχων.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΕΞ: «1.200 τόνοι βοήθειας από Κύπρο αναμένουν την αποστολή στη Γάζα»

ΥΠΕΞ: «1.200 τόνοι βοήθειας από Κύπρο αναμένουν την αποστολή στη Γάζα»

Την ελπίδα ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα, μέσω του σχεδίου Αμάλθεια της Κυπριακής Δημοκρατίας, εξέφρασε την Παρασκευή ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος.