Κατ΄ ιδίαν συνάντηση ΠτΔ-Ολγκίν, το πρωί της Δευτέρας
Κατ΄ ιδίαν συνάντηση θα έχει το πρωί της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Στη σκηνή του J2US ανέβηκε η Λάουρα Νάργες, για ακόμη μια φορά, το βράδυ του Σαββάτου πλάι στον Νικηφόρο στον Alpha. Αυτή τη φορά όμως η παρουσιάστρια επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη στο ανδρικό, και όχι μόνο κοινό, καθώς αποφάσισε να ανεβάσει τη θερμοκρασία επικίνδυνα!
Και αυτό καθώς η ενδυματολογική της επιλογή «μοίρασε» εγκεφαλικά στο τηλεοπτικό κοινό και την κριτική επιτροπή του μουσικού σόου του Alpha ερμηνεύοντας την επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου, «Ζιγκολό»!
Ο λόγος για μια ολόσωμη κατακκόνινη φόρμα, η οποία αναδείκνυει την καλλίγραμμη σιλουέτα της Λάουρας Νάργες. Τα βλέμματα, όμως, μαγνήτισε και δη με μεγάλη ευκολία το εκρηκτικό μπούστο της παρουσιάστριας στη σκηνή του J2US.
Δείτε το βιντεο εδω
Πηγή: zappit.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




