Προσπάθησε να αγοράσει μηχάνημα από Ελλάδα και του την έφεραν - Πλήρωσε πέραν των 150 χιλιάδων επιχειρηματίας στην Λεμεσό

Προσπάθησε να αγοράσει μηχάνημα από Ελλάδα και του την έφεραν - Πλήρωσε πέραν των 150 χιλιάδων επιχειρηματίας στην Λεμεσό

Νέα υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, τον περασμένο μήνα, εταιρεία στη Λεμεσό, έκανε διαδικτυακή παραγγελία για μηχανήματα από εταιρεία στη Ελλάδα.

Η συμφωνία ήταν να σταλεί το ποσό των €151,800 στο λογαριασμό της πιο πάνω εταιρείας και το υπόλοιπο ποσό, να αποσταλεί με την παραλαβή των μηχανημάτων.

H μεταφορά έγινε προς τραπεζικό λογαριασμό που τους υποδείχθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο οποίος σύμφωνα με το μήνυμα που έλαβαν, ήταν στην Ολλανδία.

Μετά από επικοινωνία με την εταιρεία στην Ελλάδα, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για απάτη, αφού ο ολλανδικός λογαριασμός στον οποίο στάλθηκαν τα χρήματα, δεν ανήκει στην εταιρεία στην Ελλάδα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE