ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Έκλεισαν δρόμοι λόγω διαμαρτυρίας - Ανακοίνωση Αστυνομίας

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Έκλεισαν δρόμοι λόγω διαμαρτυρίας - Ανακοίνωση Αστυνομίας

Σε έκτακτη ανακοίνωση προχώρησε λίγο μετά τις 15:00 το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου η Αστυνομία, σχετικά με διαμαρτυρία που εμποδίζει οδικές αρτηρίες. 

Συγκεκριμένα αναφέρει: 

Λόγω διαμαρτυρίας παρά τον κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς έχουν γίνει οι ακόλουθες τροχαίες διευθετήσεις:

Για τους οδηγούς που κατευθύνονται από Λευκωσία προς Λάρνακα, θα γίνεται εκτροπή από την έξοδο της Αθηένου, προς τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας - Λάρνακας.

Από Λάρνακα προς Λευκωσία, θα γίνεται εκτροπή από την έξοδο της Αραδίπου, προς τον παλαιό δρόμο Λάρνακας – Λευκωσίας.

Επίσης, για τους οδηγούς που θα κατευθυνθούν από Καλό Χωριό προς Λευκωσία, θα γίνεται εκτροπή από την έξοδο της Αραδίππου.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι Αστυνομικών, που θα βρίσκονται σε όλα τα επηρεαζόμενα σημεία, για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE