Εξετάζονται οι ελληνικές προτάσεις από την Κομισιόν

Εξετάζονται οι ελληνικές προτάσεις από την Κομισιόν

Η Κομισιόν εξετάζει με σοβαρότητα τις προτάσεις που έλαβε από την ελληνική πλευρά σήμερα το πρωί.

Ανέφερε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, στη διάρκεια της μεσημβρινής ενημέρωσης, προσθέτοντας πως οι συζητήσεις με την ελληνική πλευρά συνεχίζονται κι ανταλλάσσονται διάφορες προτάσεις.


Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο συνάντησης του κ. Γιούνκερ με τον κ. Τσίπρα, ο κ. Σχοινάς επανέλαβε πως εφόσον υπάρξουν οι προϋποθέσεις υπάρχει κι η πιθανότητα να γίνουν συναντήσεις - αλλά είναι σημαντικό να έχουμε χρόνο να μελετήσουμε τις ελληνικές προτάσεις.


Ο κ. Σχοινάς, τέλος, δεν  ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει την πραγματοποίηση νέας συνάντησης σήμερα μεταξύ του Επιτρόπου κ. Μοσκοβισί και της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Παρουσία των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και άλλων μελών της κυβέρνησης άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026.