Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια στο Παραλίμνι - Αυτούς εξακολουθεί να ψάχνει η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια στο Παραλίμνι - Αυτούς εξακολουθεί να ψάχνει η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο πέρασε η Αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Παραλιμνίου - Ομόνοια 29M, στο χώρο του Σταδίου Τάσος Μάρκου, στο Παραλίμνι, το Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου, 2021.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος, άντρας ο οποίος αναζητείτο για τα σχετικά επεισόδια.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί πρόσωπα για τα επεισόδια και σε ανακοίνωση της παρακαλεί, οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των εικονιζόμενων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 146.

 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE