Σε «συναγερμό» το Υπουργείο Υγείας – Στέλνουν κινητή μονάδα στο σχολείο των μαθητών που βρέθηκαν θετικοί στην μετάλλαξη «Όμικρον»

Σε «συναγερμό» το Υπουργείο Υγείας – Στέλνουν κινητή μονάδα στο σχολείο των μαθητών που βρέθηκαν θετικοί στην μετάλλαξη «Όμικρον»

Σε «συναγερμό» τέθηκε το Υπουργείο Υγείας μετά τον εντοπισμό τριών κρουσμάτων της μετάλλαξης «Όμικρον» στην Κύπρο σε τρία ανήλικα άτομα, που έφτασαν από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, τα τρία αυτά άτομα κυκλοφορούσαν για πέντε ημέρες καθώς στο πρώτο PCR τεστ που υποβλήθηκαν είχε αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ αργότερα βρέθηκαν θετικοί στην ίο και στην μετάλλαξη «Όμικρον».

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι το Υπουργείο Υγείας θα στείλει κινητή μονάδα στο σχολείο όπου φοιτούν τα τρία άτομα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ανήλικοι επέστρεψαν στο νησί από την 1η Δεκεμβρίου, μετά από εκδρομή και έτσι υποβλήθηκαν σε PCR τεστ, αρχικά με αρνητική ένδειξη.

Το Υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωση του ανέφερε ότι στο πλαίσιο του ενδελεχούς και αυστηρού ελέγχου που διενεργείται στην Κυπριακή Δημοκρατία υπό το φώς της νέα μετάλλαξης Όμικρον, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει πως μετά από την αλληλούχιση δειγμάτων θετικών κρουσμάτων που έγιναν από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, εντοπίστηκαν τρία περιστατικά με τη μετάλλαξη Όμικρον. Όλα τα περιστατικά σχετίζονται με ιστορικό ταξιδιού και εντοπίστηκαν στην επαρχία Λεμεσού. Κανένα απο τα τρία περιστατικά δε χρήζει νοσηλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE