ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κραυγή απόγνωσης από τον οδηγό λεωφορείου - «Του είπα δεν θα ανεβείς χωρίς μάσκα και μου έδωσε μπουνιά, αν τραβούσε μαχαίρι;»

Κραυγή απόγνωσης από τον οδηγό λεωφορείου - «Του είπα δεν θα ανεβείς χωρίς μάσκα και μου έδωσε μπουνιά, αν τραβούσε μαχαίρι;»

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 30 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, μετά από καταγγελία στην Αστυνομία από οδηγό λεωφορείου στη Λεμεσό, ότι το απόγευμα (8/12) κατά τη διάρκεια δρομολογίου του, σταμάτησε σε στάση για επιβιβαστούν επιβάτες.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 30χρονος επιβιβάστηκε στο λεωφορείο χωρίς να φέρει προστατευτική μάσκα και ο οδηγός του λεωφορείου του έκανε συστάσεις για να το κάνει, με αποτέλεσμα ο 30χρονος να του επιτεθεί και να τον χτυπήσει με γροθιά στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια ο συλληφθείς, αφού εξήλθε του λεωφορείου, έριξε πέτρες εναντίον του, με αποτέλεσμα να σπάσει τον ανεμοθώρακα, προκαλώντας ζημιά ύψους 2.600 ευρώ.

Ο οδηγός του λεωφορείου ΕΜΕΛ, μίλησε στην εκπομπή του Omega, «Ενημέρωση Τώρα» και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη, όταν δεν επέτρεψε στον εν λόγω άντρα να ανέβει στο λεωφορείο χωρίς μάσκα.

«Του λέω πού είναι η μάσκα; Δεν μπορώ να σε βάλω στο λεωφορείο. Πήγε να μου δώσει τρία ευρώ για να τον βάλω μέσα. Του είπα ξανά δεν θα μπεις μέσα. Μου έδωσε μια μπουνιά στο πρόσωπο. Επειδή δεν το άφησα να ανέβει στο λεωφορείο γύρισε και με χτύπησε.

Το θέμα είναι η Κυβέρνηση να μας επιλύσει αυτό το θέμα, γιατί εμείς υποφέρουμε. Δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε, ζητούμε βοήθεια από το κράτος. Αρνούνται να βάλουν μάσκες. Πάγωσαν οι επιβάτες κανένας δεν αντέδρασε. Είναι καθημερινό το φαινόμενο γιατί αντιδρούν οι πολίτες για να μην βάλουν μάσκα. Εχθές ήταν πιο χοντρό το περιστατικό. Αν τραβούσε μαχαίρι;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο οδηγός.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του οδηγού

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 16χρονου - Προσπάθειες για εντοπισμό της μοτοσικλέτας

• Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες – Ασταθής ο καιρός το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα - Πότε θα τεθεί σε ισχύ

• Σοβαρά στην εντατική νοσηλεύεται ο άνδρας που επιχείρησε να βουτήξει από μπαλκόνι σε πισίνα – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

• Σεξ: Το κόλπο των 20′ που απογειώνει την ευχαρίστηση - «Πιάνει» καλύτερα στις γυναίκες

• Iron Maiden: Θα κάνουν παγκόσμια περιοδεία για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια τους - Από πού ξεκινούν

• Ανδρέας Γεωργίου για Σιμώνη Χριστοδούλου: «Θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά»



Υπουργικό: Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό για το 2025

Υπουργικό: Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό για το 2025

Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρία του σήμερα, 20.9.2024, ενέκρινε, το νομοσχέδιο του Προϋπολογισμού για το έτος 2025 και το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2025-2027. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top