Ιωάννα Τούνη: «Είχα παλιότερα πρόταση από το Survivor»

Ιωάννα Τούνη: «Είχα παλιότερα πρόταση από το Survivor»

Το πρωί της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου, η Ιωάννα Τούνη παραχώρησε δηλώσεις δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day».

«Είχα παλιότερα πρόταση από το Survivor. Δεν θα πήγαινα, δεν θα μπορούσα με τίποτα. Είναι και ο Δημήτρης, θα γυρνούσα και θα είχε οικογένεια και δύο παιδιά, δεν γίνονται αυτά» δήλωσε η ξανθιά καλλονή, αποκλείοντας τη πιθανότητα συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όσον αφορά στο πρόβλημα υγείας αγαπημένου και οικείου της προσώπου, η Ιωάννα Τούνη αρκέστηκε να πει: «Το προσπαθούμε».

Σχετικά με το ενδεχόμενο γάμου με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, το εντυπωσιακό μοντέλο απάντησε: «Όποτε έχω πει ότι θα παντρευτώ με κάποιον...Ας πούμε, πηγαίνοντας και βλέποντας… Θα πω κάτι που θα με μαλώσει!».

«Στο κινητό του Δημήτρη έχω βάλει το Face ID μου. Δεν ψάχνω το κινητό του. Όποιος ψάχνει, βρίσκει, αλλά δεν ψάχνω!» σημείωσε, γελώντας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE