Όχημα έγινε στόχος εμπρηστών στη Λάρνακα - Εξετάζουν βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

Όχημα έγινε στόχος εμπρηστών στη Λάρνακα - Εξετάζουν βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

Όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές από πυρκαγιά στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι αρχές έχουν στην κατοχή τους και εξετάζουν βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Με το πρώτο φως θα διεξαχθούν έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς.

Στις 2:41 το πρωί όχημα το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε αυλή οικίας τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσαν τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Οροκλινης.

Τα μέλη της Πυροσβεστικης Υπηρεσιας κατέσβησαν την πυρκαγιά στις 3:04

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές και η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται από την Αστυνομία.

Με το πρώτο φως θα διεξαχθούν έρευνες από την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE