Απολογήθηκε ο Μπόρις Τζόνσον για το βίντεο με τα γέλια συνεργατών του για το παράτυπο πάρτι

Απολογήθηκε ο Μπόρις Τζόνσον για το βίντεο με τα γέλια συνεργατών του για το παράτυπο πάρτι

Ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον δήλωσε από το βήμα της Βουλής των Κοινοτήτων ότι συμμερίζεται την οργή των πολιτών για το βίντεο στο οποίο συνεργάτες του εμφανίζονται να γελάνε αναφερόμενοι σε ένα πάρτι που έγινε τα περσινά Χριστούγεννα στην Ντάουνινγκ Στριτ παρά τη σχετική απαγόρευση.


Απολογήθηκε «ανεπιφύλακτα» για την προσβολή που αυτό το βίντεο έχει προκαλέσει, ιδίως σε ανθρώπους που λόγω των περιορισμών δεν είδαν συγγενείς τους που πέθαιναν.

Επέμεινε ωστόσο ότι έχει λάβει πολλαπλές διαβεβαιώσεις από τους συνεργάτες του ότι δεν παραβιάστηκαν οι κανόνες του τότε ισχύοντος απαγορευτικού.

Ανακοίνωσε δε πως έδωσε εντολή διερεύνησης του περιστατικού στον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.