Απολογήθηκε ο Μπόρις Τζόνσον για το βίντεο με τα γέλια συνεργατών του για το παράτυπο πάρτι

Απολογήθηκε ο Μπόρις Τζόνσον για το βίντεο με τα γέλια συνεργατών του για το παράτυπο πάρτι

Ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον δήλωσε από το βήμα της Βουλής των Κοινοτήτων ότι συμμερίζεται την οργή των πολιτών για το βίντεο στο οποίο συνεργάτες του εμφανίζονται να γελάνε αναφερόμενοι σε ένα πάρτι που έγινε τα περσινά Χριστούγεννα στην Ντάουνινγκ Στριτ παρά τη σχετική απαγόρευση.


Απολογήθηκε «ανεπιφύλακτα» για την προσβολή που αυτό το βίντεο έχει προκαλέσει, ιδίως σε ανθρώπους που λόγω των περιορισμών δεν είδαν συγγενείς τους που πέθαιναν.

Επέμεινε ωστόσο ότι έχει λάβει πολλαπλές διαβεβαιώσεις από τους συνεργάτες του ότι δεν παραβιάστηκαν οι κανόνες του τότε ισχύοντος απαγορευτικού.

Ανακοίνωσε δε πως έδωσε εντολή διερεύνησης του περιστατικού στον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE