«Έβρεξε» προβλήματα: Πλημμύρισαν υπόγεια σπιτιών και υπεραγορά από την κακοκαιρία

«Έβρεξε» προβλήματα: Πλημμύρισαν υπόγεια σπιτιών και υπεραγορά από την κακοκαιρία

Σε 19 περιστατικά παγκύπρια, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, λόγω καιρικών συνθηκών σήμερα Τετάρτη (08/12).

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι Σταθμοί Λεμεσού προέβησαν σε άντληση ομβρίων υδάτων από φουσκωτό πλωτό μέσο, άντληση ομβρίων υδάτων από φυτώριο και μετακίνηση ευτελούς αντικειμένου (τσίγκος).

Οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λάρνακας προέβησαν σε μετακίνηση ευτελούς αντικειμένου (τσίγκος), περίσωση περιουσίας (άνοιγμα υδρορροής), άντληση ομβρίων υδάτων από υπόγειο οικίας και άνοιγμα οχετού όμβριων υδάτων, στις περιοχές Λάρνακα και Ορόκλινη.

Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου προέβη σε άντληση ομβρίων υδάτων από υπόγεια οικιών, άντληση ομβρίων υδάτων από υπόγειο υπεραγοράς, άντληση ομβρίων υδάτων από αποθήκη ηλεκτρολογικών, περίσωση περιουσίας (άνοιγμα υδρορροής) και άνοιγμα οχετού όμβριων υδάτων στις περιοχές Παραλίμνι, Πρωταράς & Αγία Νάπα.

Για διεκπεραίωση των κλήσεων σε όλες τις περιπτώσεις επιστρατεύθηκαν και συνέβαλαν οι Τοπικές αρχές και η Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE