Γιώργος Θεοφάνους: «Το μετάνιωσα γιατί κάθε φορά που χτύπαγε το τηλέφωνο ένιωθα ως πόρνη»

Γιώργος Θεοφάνους: «Το μετάνιωσα γιατί κάθε φορά που χτύπαγε το τηλέφωνο ένιωθα ως πόρνη»

Ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης στην πιο εξομολογητική του συνέντευξη

Καλεσμένος στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Θεοφάνους, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής την Παρασκευή στο Open και Omega στην Κύπρο!

Αρχικά ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης ζήτησε από τον Γιώργο Λιάγκα να διαλέξει ένα τραγούδι για να περιγράψει τον χωρισμό του, με τον παρουσιαστή να του ζήτησε να του γράψει καινούργιο.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE