Προσπάθησαν να πάνε στο Τρόοδος και δεν τα κατάφεραν - Προειδοποίηση Αστυνομίας

Προσπάθησαν να πάνε στο Τρόοδος και δεν τα κατάφεραν - Προειδοποίηση Αστυνομίας

Ανοιχτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή για οχήματα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στα ορεινά Τροόδους, όπου κατά διαστήματα σημειώνεται χιονόπτωση, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι ολισθηροί.


Η διακίνηση οχημάτων με κίνηση μόνο στους δύο τροχούς, που δεν είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, ΔΕΝ είναι εφικτή, ενώ έχει παρατηρηθεί ότι οδηγοί που διαμέσω του δρόμου Λεμεσού – Πλατρών – Τροόδους, οι οποίοι κατευθύνονταν προς τα ορεινά Τροόδους, φτάνοντας στο ύψος της περιοχή Πλατρών, δεν στάθηκε δυνατό να συνεχίσουν τη διαδρομή τους λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων στην περιοχή.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς οχημάτων που διακινούνται στους δρόμους των ορεινών περιοχών. Οι οδηγοί προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE