Τους έψαχναν στην Κίνα και τους βρήκαν στην... Πάφο

Τους έψαχναν στην Κίνα και τους βρήκαν στην... Πάφο

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα εναντίον των οποίων είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της επενδυτικής απάτης, το οποίο διαπράχθηκε στην Κίνα. 


Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου συνελήφθησαν δύο πρόσωπα, ένας 39χρονος και μια 61χρονη, μητέρα και γιος, οι οποίοι καταζητούντο στη βάση διεθνούς εντάλματος σύλληψης από τις κινεζικές αρχές για το αδίκημα της επενδυτικής απάτης, το οποίο διαπράχθηκε την 1η Μαρτίου του 2013 και 31η Μαρτίου του 2014  στην Κίνα.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου με σκοπό την έναρξη της διαδικασίας με έκδοση τους στην αιτήτρια χώρα, η οποία στην προκειμένη περίπτωση είναι η Κίνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Η συζήτηση για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, μπορεί να μην έχει ακόμη επίσημα ανοίξει, στον ΔΗΣΥ, όμως, οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη γίνει. Και μάλιστα δημόσια.