«Το Voice είναι ριάλιτι του κ@λ@@» - Δείτε ποιος συνθέτης και στιχουργός τους κράζει κανονικά ! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Το Voice είναι ριάλιτι του κ@λ@@» - Δείτε ποιος συνθέτης και στιχουργός τους κράζει κανονικά ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναφέρθηκε στο Τhe Voice, στον Χρήστο Δάντη, αλλά τα έβαλε και με τους έντεχνους!

Ο συνθέτης και στιχουργός Γιάννη Καραλής ο οποίος ρωτήθηκε για το Voice και είπε: «Το έβλεπα, όχι φανατικά. Δε μου άρεσε ο Δάντης» και δεν έμεινε εκεί. Πρόσθεσε:«Ένα ριάλιτι του κ@λ@@είναι με τηλεφωνήματα για να γράφει το ταξίμετρο.»

Όταν δε δημοσιογράφος είπε «οι πιο έντεχνοι αντιμετωπίζουν τα παιδιά σα να έχουν λέπρα» είπε: «Τρελαίνομαι, οι πιο έντεχνοι; Εγώ λοιπόν θέλω να είναι άτεχνος. Ποιοι είναι οι έντεχνοι; Όλοι του δημοτικού είναι.»



ΠΗΓΗ http://www.gossip-tv.gr/

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE