Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο στην Ινδία: Αναφορές ότι επέβαινε αξιωματούχος Άμυνας της χώρας

Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο στην Ινδία: Αναφορές ότι επέβαινε αξιωματούχος Άμυνας της χώρας

Ένα ελικόπτερο του στρατού της Ινδίας συνετρίβη στο Ταμίλ Ναντού.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτό επέβαινε - μεταξύ άλλων- ο επικεφαλής του προσωπικού Άμυνας της χώρας. Τουλάχιστον τρία άτομα έχουν διασωθεί ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τους υπόλοιπους επιβαίνοντες. Η πτώση έγινε στο Κούνορ, της επαρχίας Νιλγκίρις του Ταμίλ Ναντού.

Το στρατιωτικό ελικόπτερο μετέφερε ανώτατους αξιωματούχους του υπουργείου Άμυνας, σύμφωνα με το δίκτυο NDTV. Η αστυνομία του Tamil Nadu ανέφερε ότι διέσωσε άτομα σοβαρά τραυματισμένα. Έχουν μεταφερθεί στο Γουέλινγκτον της επαρχίας Νιλγκίρις.

Σύμφωνα με αναφορές, ο επικεφαλής του προσωπικού Άμυνας Γκεν Μπίπιν Ραουάτ, βρισκόταν στο ελικόπτερο που συνετρίβη. Τα συνεργεία διάσωσης βρίσκονται στο σημείο του ατυχήματος και οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για δύο νεκρούς που δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

Πηγή: Sputniknews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE