ΠΡΟΣΟΧΗ: Μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες ανοιχτοί οι δρόμοι προς Τρόοδος

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες ανοιχτοί οι δρόμοι προς Τρόοδος

Ανοιχτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή οχήματα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στα ορεινά Τροόδους, όπου κατά διαστήματα σημειώνεται ελαφριά χιονόπτωση, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι ολισθηροί.

Την ίδια ώρα, στα ορεινά Τροόδους, επικρατεί πυκνή ομίχλη, με αποτέλεσμα η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να είναι επικίνδυνα περιορισμένη.

Προτρέπονται οι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE