Χαλασμός Κυρίου από τις βροχές - Χιονίζει στο Τρόοδος - ΒΙΝΤΕΟ

Χαλασμός Κυρίου από τις βροχές - Χιονίζει στο Τρόοδος - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονα καιρικά φαινόμενα σημειώνονται το βράδυ της Τρίτης 07 Δεκεμβρίου σε όλη την Κύπρο.

Όπως προαναφέραμε, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, παρά την Αυδήμου, λόγω έντονης βροχόπτωσης και ανέμων, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την Αστυνομία να τονίζει ότι πρέπει να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να κρατούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα.

Την ίδια ώρα πυκνή χιονόπτωση σημειώνεται στο Τρόοδος.

 

Δείτε βίντεο που δημοσιεύθηκαν από συμπολίτες μας στην ομάδα Καιρόφιλοι Κύπρου:

 

 

 

 

 

 

 

Απόψε, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Αργότερα, αναμένεται χιόνι στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους και χιόνι ή χιονόνερο τοπικά στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα παράλια και στα ψηλότερα ορεινά, ισχυροί και τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά και βόρεια μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται χιόνι, ενώ χιόνι ή χιονόνερο ενδέχεται να πέσει τοπικά και στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα ισχυροί και τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

Ο 63χρονος Γιώργος Μιχαήλ, από το Ζακάκι, είναι το θύμα τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με την τροχαία να μην αποκλείει το θάνατο του από παθολογικά αίτια.

BEST OF TOTHEMAONLINE