O μάγος με το Ipad

O μάγος με το Ipad

n Pierro είναι ένας μάγος νέας γενιάς. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Γερμανία απ’ όπου και κατάγεται για να κατακτήσει στην συνέχεια τις μεγαλύτερες πίστες επιδείξεων από το Χονγκ Κονγκ μέχρι το Λας Βέγκας. Πέρα όμως από την λαμπρή του καριέρα στα ζωντανά σόου, ο n Pierro κατάφερε να αναδειχτεί και σε διάσημη περσόνα των social media, με τα βίντεό του να μετρούν μέχρι και 80 εκατομμύρια views.  



Ο n Pierro, έχει πλέον γίνει γνωστός και ως Μάγος του iPad εξαιτίας της σειράς τρικ που κάνει και συνδυάζουν τα προϊόντα και τις εφαρμογές της Apple με τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα της παλιάς σχολής. Ο n Pierro φιλοξενήθηκε πρόσφατα και από την παρουσιάστρια Ellen DeGeneres, την οποία άφησε με το στόμα ανοιχτό. Στο τελευταίο του βίντεο, που καταπιάνεται με το νέο ρολόι της Apple, ο πολυμήχανος ταχυδακτυλουργός μετατρέπει το έξυπνο ρολόι σε σύνεργο για τα κόλπα του ολοένα και πιο διευρυμένου ρεπερτορίου του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.