Τα έκαναν... Γης Μαδιάμ σε πάρκο στη Λάρνακα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα έκαναν... Γης Μαδιάμ σε πάρκο στη Λάρνακα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ζημιές σε πάρκο επί της οδού Γιαννάκη Στεφανίδη στη Λάρνακα, προκάλεσαν άγνωστοι, που κατάστρεψαν περιουσία για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει πως «το πάρκο επί της οδού Γιαννάκη Στεφανίδη έπεσε θύμα κάποιον απερίσκεπτων συνδημοτών οποίοι δεν εκτιμούν την προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος Λάρνακας για βελτίωση βασικών οδικών αρτηριών και άλλων τοποθεσιών της πόλης σε ευχάριστα σημεία και σε πνεύμονες πρασίνου. Συγκεκριμένα, ασυνείδητοι κατάστρεψαν φωτιστικά και ξερίζωσαν φυτά και κατάστρεψαν βλάστηση και δεντράκια. Τέτοιου είδους απαράδεκτες και κακόβουλες ενέργειες δημιουργούν αισθήματα θυμού και αγανάκτησης και ευχή όλων μας είναι όπως μην επαναληφθούν ποτέ ξανά».

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE