Δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή η 13χρονη Νisa στο Μακάρειο Νοσοκομείο - Ολες οι λεπτομέρειες

Δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή η 13χρονη Νisa στο Μακάρειο Νοσοκομείο - Ολες οι λεπτομέρειες

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της 13χρονης Nisa Haci, κόρη του "υφυπουργού εσωτερικών" του ψευδοκράτους Εmre Haci , η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Η 13χρονη είχε σοβαρό ατύχημα στο σπίτι που διαμένει με την οικογένεια της στην κατεχόμενη Κερύνεια, κατα την διάρκεια εκτέλεσης ασκήσεων γυμναστιικής, με αποτέλεσμα να στραγγαλιστεί με σχοινί και να υποστεί ανοξεία για δεκαπέντε περίπου λεπτά.

Στις 22 Νοεμβρίου ζητήθηκε απο τους γονείς της Nisa , η μεταφορά της απο το νοσοκομείο των κατεχομένων , στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου και πλεον νοσηλεύεται και υποβλήθηκε σε τραχιοστομία, μιας και η αποσύνδεση της απο τον αναπνευστήρα δεν είναι δυνατή αυτή την κρίσιμη στιγμή για την υγεία της, η οποία δεν παρουσιάζει καμία βελτίωση.

Λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της αναφέρθηκαν στην εκπομπη Alpha Ενημέρωση  με την Κάτια Σάββα :

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE