Κατέρρευσε κτίριο στη νότια Γαλλία: Τρεις τραυματίες και εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα

Κατέρρευσε κτίριο στη νότια Γαλλία: Τρεις τραυματίες και εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα

Κατάρρευση κτιρίου στο Sanary-sur-Mer στη νότια Γαλλία, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (7/12). Από την κατάρρευση, η οποία σύμφωνα με το bfmtv.com, πιθανόν έγινε λόγω έκρηξης, υπάρχουν τρεις τραυματίες αλλά και πέντε εγκλωβισμένοι.

Όπως μετάδωσε πριν από λίγο το AFP, μια μαμά και το μωρό της ανασύρθηκαν με τις αισθήσεις τους από τα συντρίμμια, όπως δήλωσε η πυροσβεστική. Το κτίριο που κατέρρευσε ήταν τριώροφο, ενώ πυροσβέστες ανέφεραν ότι εντόπισαν έντονη μυρωδιά αερίου όταν έφτασαν στο σημείο.


Στις έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται συμμετέχουν σκυλιά της αστυνομίας και ειδικές δυνάμεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE