Κατέρρευσε κτίριο στη νότια Γαλλία: Τρεις τραυματίες και εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα

Κατέρρευσε κτίριο στη νότια Γαλλία: Τρεις τραυματίες και εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα

Κατάρρευση κτιρίου στο Sanary-sur-Mer στη νότια Γαλλία, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (7/12). Από την κατάρρευση, η οποία σύμφωνα με το bfmtv.com, πιθανόν έγινε λόγω έκρηξης, υπάρχουν τρεις τραυματίες αλλά και πέντε εγκλωβισμένοι.

Όπως μετάδωσε πριν από λίγο το AFP, μια μαμά και το μωρό της ανασύρθηκαν με τις αισθήσεις τους από τα συντρίμμια, όπως δήλωσε η πυροσβεστική. Το κτίριο που κατέρρευσε ήταν τριώροφο, ενώ πυροσβέστες ανέφεραν ότι εντόπισαν έντονη μυρωδιά αερίου όταν έφτασαν στο σημείο.


Στις έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται συμμετέχουν σκυλιά της αστυνομίας και ειδικές δυνάμεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE