Τσάκωσαν 38χρονο να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών - Κατακρατήθηκε το όχημά του

Τσάκωσαν 38χρονο να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών - Κατακρατήθηκε το όχημά του

Υπόθεση οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών διερευνά η Τροχαία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυκτα μέλη της ομάδας “Ζ “ της Τροχαίας Πάφου και του ΟΠΕ ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στην Πάφο στην οδό Πενταδάκτυλου ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 38χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου. 

Από τον 38χρονο ζητήθηκε να δώσει δείγμα σάλιου για προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ με θετική ένδειξη ενώ το πρόσθετο δείγμα σάλιου για την τελική εξέταση νάρκοτεστ σφραγίστηκε για να σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακή ανάλυση.

Σε έρευνα που ακολούθησε τόσο στον ίδιο όσο και στο όχημα του δεν βρέθηκε οτιδήποτε. Το όχημα του κατακρατήθηκε στην Τροχαία Πάφου για φύλαξη.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE