Η γυναίκα που θα πάρει τη θέση της Αριστοτέλους - Ούτε σήμερα στον αέρα το 'Με αγάπη Χριστιάνα'

Η γυναίκα που θα πάρει τη θέση της Αριστοτέλους - Ούτε σήμερα στον αέρα το 'Με αγάπη Χριστιάνα'

Για δύο ημέρες δεν θα είναι τελικά στον αέρα η ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha, "Με αγάπη Χριστιάνα".

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, μετά τα αποτελέσματα ότι η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι θετική στον κορωνοϊό ακυρώθηκε και η σημερινή εκπομπή όπως και η χθεσινή, ενώ έχουν γίνει ήδη οι συζητήσεις με το κανάλι και την γυναίκα που θα πάρει τη θέση της ξανθιάς παρουσιάστριας. 

Αυτή δεν είναι άλλη από την αγαπημένη Χριστιάνα Αρτεμίου, η οποία ουκ ολίγες φορές κάθισε στην καρέκλα της Αριστοτέλους, όταν χρειάστηκε η άμεση αντικατάσταση της. 

Από αύριο Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου η εκπομπή επανέρχεται με την Χριστιάνα Αρτεμίου στο τιμόνι και τους συνεργάτες της εκπομπής, οι οποίοι στο αρχικό τεστ βγήκαν αρνητικοί. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.