Θαμμένες εκεί που πατούσαν οι Αστυνομικοί – Τι αναφέρει ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας: "Χρησιμοποιήσαμε όλα τα μέσα"

Θαμμένες εκεί που πατούσαν οι Αστυνομικοί – Τι αναφέρει ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας: "Χρησιμοποιήσαμε όλα τα μέσα"

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου σχετικά με το διπλό φονικό που σημειώθηκε στον Κάτω Αμίαντο.

Βαρυσήμαντο είναι το γεγονός ότι οι εξαφανισμένες γυναίκες ήταν τελικά θαμμένες στην αυλή του σπιτιού, εκεί δηλαδή όπου για τέσσερις ημέρες τα μέλη της Αστυνομίας διενεργούσαν εξονυχιστικές έρευνες με όλα τα δυνατά μέσα χωρίς να κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί το οτιδήποτε.

«Η Αστυνομία μπορώ να πω ότι χρησιμοποίησε όλα τα μέσα τα οποία διαθέτει αυτή τη στιγμή, είχαν χρησιμοποιηθεί σκύλοι, drones, έγινα εκτεταμένες έρευνες σε τέσσερις διαφορετικές ημέρες. Είχαμε επίσης εξασφαλίσει δορυφορικές εικόνες από εμπειρογνώμονες όπου φαινόταν οπουδήποτε υπήρχε αλλοίωση εδάφους στον συγκεκριμένο χώρο, τόσο στην κατοικία αλλά και περιμετρικά. Σε καμία περίπτωση δεν είχε υποδειχθεί ο συγκεκριμένος χώρος όπου είχαν εντοπιστεί» σημείωσε ο Εκπρόσωπος για τις έρευνες.

Ο τρόπος με τον οποίο είχαν θαφτεί αλλά και οι καιρικές συνθήκες φαίνεται να ήταν βασικά κριτήρια στο ότι τελικά δεν μπορούσαν να εντοπιστούν οι σοροί. «Οι γυναίκες ήταν θαμμένες με τέτοιο τρόπο σε βάθος περίπου δύο μέτρων και είχαν καλυφθεί με άμμο και χαλίκια και μετά από εννέα μέρες και βροχές το έδαφος ήταν πανομοιότυπο με τον υπόλοιπο χώρο, οπότε ήταν αρκετά δύσκολο να εντοπίσουμε τον χώρο που ήταν θαμμένες».

Όπως τόνισε ο κ. Ανδρέου οι ανακριτές της υπόθεσης έκαναν πάρα πολύ καλή δουλειά καθώς μέσα σε έξι ημέρες εντόπισαν τον ύποπτο, ο οποίος μετά τα όσα ανέφερε είχε δημιουργήσει όλες τις υπόνοιες και είχαν ξεκινήσει οι έρευνες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE