Ελληνοκύπριος ανέσυρε μαχαίρι και τραυμάτισε δυο Αστυνομικούς - Απειλούσε να κάψει το σπίτι του

Ελληνοκύπριος ανέσυρε μαχαίρι και τραυμάτισε δυο Αστυνομικούς - Απειλούσε να κάψει το σπίτι του

Δυο Αστυνομικοί τραυματίστηκαν από 36χρονο Ελληνοκύπριο άνδρα το βράδυ της Κυριακής 05 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό ξεκίνησε όταν η μητέρα του Ελληνοκύπριου ζήτησε την νοσηλεία του λόγω ψυχικών προβλημάτων υγείας.

Μέλη της Αστυνομίας έφτασαν στο σπίτι του 36χρονου για να τον παραλάβουν και αυτός απείλησε ότι θα έβαζε φωτιά στην οικία.

Στην συνέχεια όταν η Αστυνομικοί προσπάθησαν αν εισέλθουν εντός του σπιτιού, ο 36χρονος τους επιτέθηκε, ανέσυρε μαχαίρι και τους τραυμάτισε.

Οι δυο Αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, ο πρώτος είχε θλαστικά τραύματα στο χέρι, ενώ ο δεύτερος οίδημα στο αριστερό χέρι. Να σημειωθεί ότι έχουν πάρει εξιτήριο.

Ο 36χρονος Ελληνοκύπριος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE