Ελληνοκύπριος ανέσυρε μαχαίρι και τραυμάτισε δυο Αστυνομικούς - Απειλούσε να κάψει το σπίτι του

Ελληνοκύπριος ανέσυρε μαχαίρι και τραυμάτισε δυο Αστυνομικούς - Απειλούσε να κάψει το σπίτι του

Δυο Αστυνομικοί τραυματίστηκαν από 36χρονο Ελληνοκύπριο άνδρα το βράδυ της Κυριακής 05 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό ξεκίνησε όταν η μητέρα του Ελληνοκύπριου ζήτησε την νοσηλεία του λόγω ψυχικών προβλημάτων υγείας.

Μέλη της Αστυνομίας έφτασαν στο σπίτι του 36χρονου για να τον παραλάβουν και αυτός απείλησε ότι θα έβαζε φωτιά στην οικία.

Στην συνέχεια όταν η Αστυνομικοί προσπάθησαν αν εισέλθουν εντός του σπιτιού, ο 36χρονος τους επιτέθηκε, ανέσυρε μαχαίρι και τους τραυμάτισε.

Οι δυο Αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, ο πρώτος είχε θλαστικά τραύματα στο χέρι, ενώ ο δεύτερος οίδημα στο αριστερό χέρι. Να σημειωθεί ότι έχουν πάρει εξιτήριο.

Ο 36χρονος Ελληνοκύπριος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE