Αλμπέρτο Μποτία: Απόλαυσε την αγαπημένη του Ελένη Φουρέιρα στην πρεμιέρα της! (Φώτος)

Αλμπέρτο Μποτία: Απόλαυσε την αγαπημένη του Ελένη Φουρέιρα στην πρεμιέρα της! (Φώτος)

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε τον γοητευτικό ποδοσφαιριστή

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου η Ελένη Φουρέιρα που επέστρεψε ανανεωμένη στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Teatro.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια επέστρεψε δυναμικά σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, παρουσιάζοντας στους θαυμαστές της ένα φαντασμαγορικό show. Η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στη σκηνή και χάρισε στους θαμώνες ένα εκρηκτικό show με τραγούδι και χορό.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE