Βαριές «καμπάνες» σε πολίτες και υποστατικά για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Βαριές «καμπάνες» σε πολίτες και υποστατικά για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Σε εννέα καταγγελίες πολιτών και εφτά υπεύθυνων υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.


Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 06:00 το Σάββατο, διενεργήθηκαν 2.544 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.178 έλεγχοι χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 206 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 448  έλεγχοι με 3 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο διενεργήθηκαν 140 με 3 καταγγελίες υποστατικών, στην Αμμόχωστο μετά από 301 ελέγχους καταγγέλθηκε 1 πολίτης , ενώ στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 105 έλεγχοι με 3 καταγγελίες πολιτών.

Το Τμήμα Τροχαίας πραγματοποίησε 155 ελέγχους χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες, ενώ η Λιμενική Αστυνομία πραγματοποίησε 11 ελέγχους χωρίς, επίσης, να υπάρξουν καταγγελίες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE