Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε
Αδικήματα απόπειρας φόνου και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία εναντίον 37χρονου στη Λεμεσό.
Κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας αυτής είναι η αναγκαιότητα για συνδυασμό των εμβολιασμών, μαζί με παράλληλη τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων ατομικής και συλλογικής προστασίας, παρομοιάζοντας την κάθε παράμετρο ως ένα όπλο σε μια γενικότερη παρακαταθήκη μέτρων για αντιμετώπιση της ραγδαίας εξάπλωσης της πανδημίας. Η θέση της ΟΣΑΚ είναι πως ο εμβολιασμός αποτελεί μεν ένα ζωτικής σημασίας εργαλείο για την αναχαίτιση της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν αποτελεί όμως πανάκεια αν δεν συνδυαστεί με σωστά εφαρμοσμένα μέτρα αποστασιοποίησης, αυτοπροστασίας και υγιεινής.
Τόσο το Υπουργείο Υγείας, όσο και η ΟΣΑΚ, καλούν τους πολίτες και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να ενστερνιστούν το μήνυμα αυτό, υιοθετώντας το για την όσο το δυνατό γρηγορότερη επιστροφή μας σε μια «λειτουργική καθημερινότητα».
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις