Aν είσαι έφεδρος και εθνοφύλακας σε αφορά: Αναβολή παρουσιάσεων και ασκήσεων

Aν είσαι έφεδρος και εθνοφύλακας σε αφορά: Αναβολή παρουσιάσεων και ασκήσεων

Το Υπουργείο Άμυνας εφαρμόζοντας τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού ανακοινώνει την αναβολή όλων των ασκήσεων και παρουσιάσεων των εφέδρων και εθνοφυλάκων από τις 6 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2022.

Διευκρινίζεται ότι οι έφεδροι και εθνοφύλακες που έχουν στην κατοχή τους Φύλλα Ατομικής Παρουσίασης (ΦΑΠ) έχουν υποχρέωση να παρουσιάζονται για επιστρατευτική τακτοποίηση (έλεγχος οπλισμού – παραλαβή νέων ΦΑΠ) κατόπιν συνεννόησης με τις μονάδες τους. Τονίζεται ότι στις παρουσιάσεις θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE