Γαλλία: Άνδρας ντυμένος νίντζα επιτέθηκε σε γυναίκες αστυνομικούς με ξίφος

Γαλλία: Άνδρας ντυμένος νίντζα επιτέθηκε σε γυναίκες αστυνομικούς με ξίφος

Συναγερμός σήμανε στο Σερμπούρ της βορειοδυτικής Γαλλίας όταν άνδρας ντυμένος σαν νίντζα επιτέθηκε και τραυμάτισε δύο γυναίκες αστυνομικούς με ξίφος, προτού άλλοι αστυνομικοί τον πυροβολήσουν και τον τραυματίσουν.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η επίθεση σχετίζεται με τρομοκρατία.

Ο δράστης είχε κλέψει ένα όχημα και προκάλεσε ένα ατύχημα, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε εναντίον των δύο γυναικών αστυνομικών που είχαν κληθεί στο σημείο, τραυματίζοντας τη μία στο πρόσωπο και την άλλη στο πηγούνι.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο πυροβόλησαν τρεις φορές τον άνδρα, που ήταν ντυμένος στα μαύρα στο στυλ των παραδοσιακών Ιαπώνων μαχητών νίντζα.

Ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο και τώρα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η επίθεση σημειώθηκε αργά σήμερα, Πέμπτη, το μεσημέρι κοντά σε ένα πρατήριο καυσίμων στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ Leclerc.

Το όνομα και η εθνικότητα του δράστη δεν έχουν γίνει γνωστά.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.