Απειλές με σύγκρουση οχημάτων στην Πάφο - Κτύπησε το αυτοκίνητό του την ώρα που κινείτο στον δρόμο

Απειλές με σύγκρουση οχημάτων στην Πάφο - Κτύπησε το αυτοκίνητό του την ώρα που κινείτο στον δρόμο

πόθεση απειλής, απερίσκεπτων πράξεων και αλόγιστης επικίνδυνης οδήγησης διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 35χρονου που συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου καταγγέλθηκε από κάτοικο χωριού του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς ότι 35χρονος συγχωριανός του τον απείλησε και με το όχημα του στο οποίο επέβαινε φέρεται να κτύπησε το αυτοκίνητο του παραπονούμενου, ενώ αυτό κινείτο στο δρόμο.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς έλαβαν το παράπονο γραπτώς από τον παραπονούμενο και εξέδωσαν δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 35χρονου. Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της απειλής, απερίσκεπτων πράξεων και αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης.

Χθες στις 21:00 το βράδυ ο 35χρονος συνελήφθη, κατασχέθηκε απ’ αυτόν τον στρατιωτικό του τυφέκιο και τα φυσίγγια, ανακρίθηκε γραπτώς και αφού κατηγορήθηκε αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα στο Δικαστήριο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE