Κτήνος «Πατέρας» στην Τουρκία ξυλοκόπησε άγρια το 3 μηνών παιδί του απλά επειδή έκλαιγε - Συνελήφθη από τις αρχές - ΒΙΝΤΕΟ

Κτήνος «Πατέρας» στην Τουρκία ξυλοκόπησε άγρια το 3 μηνών παιδί του απλά επειδή έκλαιγε - Συνελήφθη από τις αρχές - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Τουρκία από την υπόθεση ακραίας κακοποίησης ενός μωρού 3 μηνών από τον πατέρα του στο Γκαζαντιέπ, η οποία έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ένα βίντεο που παγώνει το αίμα και κάνει τον γύρο των τουρκικών ΜΜΕ δείχνει τον Yunus Göç να ξυλοκοπά άγρια το παιδί απλά και μόνο γιατί κλαίει. Σύμφωνα με το haberturk.com, η σκληρή σκηνή κατεγράφη από κάμερα κινητού που είχε αφήσει κρυφά ανοιχτή η μητέρα του μωρού, πριν φύγει από το σπίτι.

Στο κλιπ που προκαλεί σφίξιμο στο στομάχι, το μωράκι ακούγεται να κλαίει σπαρακτικά ενώ ο πατέρας του το χτυπά με λύσσα στο κορμάκι του και στο κεφάλι. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τοπικού μέσου, η κακοποίηση τελείωσε μόνο όταν η μητέρα επέστρεψε τελικά σπίτι και άρπαξε από τα χέρια του κτήνους το μωρό τους. Το παιδάκι μεταφέρθηκε με εγκεφαλική αιμορραγία στο νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας του συνελήφθη.

Η μητέρα, Semra Goc, δήλωσε σε δημοσιογράφους με δάκρυα στα μάτια ότι δεν έχει καταφέρει να κοιμηθεί εδώ και μέρες και ότι η επιθυμία της είναι ο σύζυγός της να λάβει τη μέγιστη δυνατή τιμωρία. «Να του επιβληθεί η μεγαλύτερη ποινή και να πάει στη φυλακή. Δεν πρέπει ποτέ να βγει από εκεί» δήλωσε η μητέρα του άτυχου παιδιού.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στην Τουρκία. Σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικών Υπηρεσιών αναφέρει ότι ο δράστης συνελήφθη και ότι θα υπάρξουν ενέργειες ώστε να τιμωρηθεί υποδειγματικά.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE